change blog language
cider shein sammenlignende

Cider VS SHEIN, hvordan er de forskjellige? Sammenlignende 2022

Vil du vite hva som er forskjellen mellom Cider motebutikk og SHEIN klesbutikk? Oppdag hovedårsakene som skiller disse to rimelige motebutikkene.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Vi elsker lavpris rosa butikker! Og det er at SHEIN har satt et enormt preg på hele verden med sine virkelig moderne og gode klærtrender for småpenger, og etterlater kongeriket Inditex i bakgrunnen, som nå begynner å posisjonere seg som en premium motebutikk for lommer med større kraft. innkjøp.

Vel, etter at AllyLikes kom til livene våre hånd i hånd med Aliexpress med sin mote som ikke har noe å misunne den til SHEIN, kommer Cider sin mote, som i denne artikkelen vil jeg underkaste forstørrelsesglasset for å se hvilke forskjeller den har med SHEIN og se om denne butikken som har gjort så mye reklame i det siste, lover, og det vil være en god idé å gjøre kjøp hos Cider.

Cider vs SHEIN

Først må du vite at Cider, i likhet med SHEIN, er en butikk med kinesisk opprinnelse og målet er å beseire SHEIN rettferdiggjort av dens høye inntekt fra annonseinvesteringer i sosiale nettverk og ønsket om å skape et fellesskap innenfor sosiale nettverk. er TikTok.

SHEIN har også store inntekter fra annonsering på daglig basis, noe som rettferdiggjør Ciders investeringer i reklame med mål om å stige til SHEIN-nivået.

Kvalitet Cider VS shein

Når vi går inn på Cider-nettstedet innser vi automatisk at den dominerende motestilen er fargerik og moderne, hovedsakelig for det unge publikummet, derfor, hvis du har en mer konservativ stil, er det kanskje ingen klær å bruke med tett midje denne butikken, men ja! Det viser seg at i en av kategoriene kan du velge "humør", i utgangspunktet stilen du vil kle deg med, hvor vi vil se mer tradisjonelle og elegante utseende så vel som milde i "Føler deg sofistikert"-området mens du kan se i dette bildet.

cider fashion

Derfor ser vi at i Cider er det raskere å finne klesstiler, siden i SHEIN er den enkleste klassifiseringen å få tilgang til etter trender fra hovedmenyen. Eller vi må gå til "Utforsk" der stilklassifiseringen ikke er så åpenbar.

Cider har også klærne sine klassifisert i trender fra "Drops"-fanen på toppmenyen hans, hvor vi finner merkede klesstiler som er på mote i det øyeblikket.

Kvaliteten på klærne til Cider, som vi kan se på bildene av folk på TikTok som har kjøpt klærne deres, er en kvalitet som ligner på SHEIN, derfor vil du ikke ha problemer med kvaliteten, men du bør vite at det å være Cider so new har ikke meninger om plaggene sine i hver av artiklene.

cider fashion

Størrelser Cider VS shein

Cider, som SHEIN, markerer også målene til hvert plagg, det vil si at det forteller oss hva hver størrelse måler i tommer og centimeter, så det vil ikke være vanskelig for oss å velge riktig plagg for kroppen vår.

Ciders klær inkluderer også plussstørrelser, og egentlig er variasjonen av plussstørrelser og design veldig vakre og av kvalitet, så det er verdt å kjøpe hos Cider.

cider fashion

Priser Cider VS shein

Men la oss gå til det som interesserer deg Cider vs SHEIN og hvem som er den billigste jeg vet som interesserer deg og interesserer oss alle, selvfølgelig. Ved å sammenligne en skjortekjole fra begge nettbutikkene vil vi innse forskjellen i priser.

Vi ser at Cider sin skjortekjole har en rabattpris på 27 euro, mens i SHEIN er prisen 15 dollar. Dette er berettiget med tanke på at Cider er et begynnende selskap sammenlignet med SHEIN, og de er ennå ikke i stand til å kunne senke prisene like mye som SHEIN.

cider vs shein cider vs shein

På den annen side la vi også merke til at Cider har en mer beskjeden kleslengde, det vil si at i Cider er det mer beskjedne plagg, mens SHEIN har kortere lengde i alle plaggene sine.

I Cider kan vi nyte en seksjon kun for rabatter, selv om prisene fortsatt er høye sammenlignet med SHEIN-salget.

Jeg har også filtrert etter skjortekjoler på begge nettstedene og har fått flere resultater på SHEIN.

En annen funksjon er at i Cider sine klesfiltre har vi ennå ikke muligheten til å søke etter ermelengde eller materiale, noe som kan gjøre søket vanskelig.

Cider VS SHEIN-operasjon

Språket på Cider-nettstedet er fortsatt ikke på spansk eller på noe annet språk enn engelsk, nettstedet er kun på engelsk, derfor må alle land som ønsker å kjøpe gjøre det på engelsk, selv om vi kan endre valuta.

Du kan oversette Cider-nettstedet automatisk med Google translate, og noe vil hjelpe deg å forstå nettstedet på ditt språk. Du kan ikke gjøre dette i Cider-appen, som også bare er på engelsk, selv om det sikkert er noe som vil løses snart.

Begge butikkene, både Cider og SHEIN, har en nettbutikk og en app, så vi kan kjøpe på begge nettstedene.

Virkelig, vanskeligheten med å finne stiler i SHEIN er gitt av det store antallet klær du må vise, som er overlegent til Cider, som oppmuntrer til at SHEIN-nettstedet og APP noen ganger tregere enn det burde være, og på grunn av det store antallet tilkoblede brukere som bruker dem. Noe som ikke skjer i Cider, som en ny nettbutikk er det ikke så mange brukere som ser på den, og utvalget av klær er stort, men ikke like mye som SHEIN-klær.

Rabatter Cider VS SHEIN

Når det gjelder rabattene, har ikke Cider et poengprogram, den har kun rabattplagg tilsvarende SHEIN flash-salget. Den har også periodiske rabatter, men ikke så uttalt som SHEINs.

Hos Cider får du 15 % rabatt på den første bestillingen du gjør på nettet, så dette er en stor fordel for våre kjøp, selv om det også finnes hos SHEIN.

Forsendelser Cider VS SHEIN

frakten er svært viktig på kjøpstidspunktet. For å få gratis frakt i hver av butikkene vil avhenge av landet vi er i, men omtrent i Cider må vi bruke gjennomsnittlig 49 dollar på kjøpet, akkurat som i SHEIN.

Men hos SHEIN varierer gratis frakt avhengig av land, men med Cider må de fleste land foreta et kjøp på 49 dollar i valuta tilsvarende for å ha gratis frakt, noe som i de fleste tilfeller betyr å måtte bruke mer enn SHEIN for gratis frakt .

Utover disse $49 per bestilling, er Ciders standard- og ekspressfrakt $1 til $2 høyere enn SHEINs standard- og ekspressfraktpris.

Leveringstidene for begge nettbutikkene er svært like, så vi må vente mellom 10 og 20 dager på å motta bestillingen hjemme hos oss.

Hvorfor kjøpe fra Cider

Til slutt, og med alt jeg har fortalt deg, er jeg sikker på at du lurer på hvorfor kjøpe fra Cider når jeg kan kjøpe fra SHEIN.

Shopping på Cider vil være et alternativ for deg hvis du forelsker deg i stilen til Cider-klær, og virkelig fordelen med å handle på Cider er at det er moderne klær med en mer stilig lengde enn SHEIN som har de fleste klærne. kjennetegnes ved å være kortere.

Hvis du vil vite mer om Cider, fortsett å lese alle artiklene du finner på bloggen.

© 2022 Copyright Blog esmuyfashion

Dette nettstedet kan inneholde tilknyttede lenker fra Amazon, Awin, Aliexpressas tilknyttede program eller andre tilknyttede programmer.