change blog language
cider storleksguide

Hur storlekarna fungerar i Cider för att inte göra ett misstag [2022]

Att välja storlek i en webbutik kan vara en svår och komplicerad uppgift, gör du ett misstag kan du gå in i en slinga av oändliga returer. När du köper kläder i Cider är det också viktigt att veta hur du bestämmer lämplig klädstorlek, i den här artikeln kommer du att känna till alla detaljer.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Cider är en kinesisk klädåterförsäljare som vänder sig till dem som letar efter prisvärda och snygga kläder. Med priser som börjar på bara $20, är ​​denna butik perfekt för dem som alltid har en budget. Dess designkoncept fokuserar på enkelhet och grunder. Alla artiklar i deras butiker kan enkelt bäras med vilken outfit som helst, inte bara för jobbet utan också för vardagliga tillfällen. De har ett stort urval av kläder och accessoarer, inklusive väskor, skor och andra produkter.

Det är mycket viktigt att förstå storleken på de kläder som vi köper i en webbutik eftersom det faktum att vi måste göra dem beror på det kontinuerliga returer och vänta på att de ska återvända till oss för att kunna återvända. Du bör alltid ta dina olika mått innan du köper en produkt, så att du kan få rätt storlek.

Ciders kläder är fantastiska och har mycket snygg design, men storleken har några ganska störande egenskaper. I den här artikeln förklarar jag allt du behöver veta om storlekar i cider, storlekarna, hur man vet hur lång varje storlek är och andra begrepp att ta hänsyn till.

Typer av storlekar i Cider

I Cider finns det två typer av storlekar som du bör känna till. Å ena sidan är det "standard" storlekarna, och å andra sidan plusstorleken, även kallad stora storlekar.

Utanför dessa två grupper finns inga andra typer av storlekar. Standardstorlekar sträcker sig från XS till XL och plusstorlekar från XL till 4XL.

Steg för att känna till din ciderstorlek

De nödvändiga stegen för att välj din storlek i Cider utan problem är följande.

  1. Ta dina mått: ta först dina mått på bystkontur, axelbredd (från en axel till en annan), midjevidd, höftbredd, lårbredd, armbredd, figuren av ben upp till naveln, fotlängd och voila, du är redo att gå vidare till nästa steg.

  2. Kontrollera måtten på plagget: nu måste du välja en produkt som du gillar och klicka på den storlek du är intresserad av för att se måtten den har. Om dina mått är lägre än de som anges av produktens storlek, kommer den att vara idealisk för dig.

  3. Titta på plaggets sammansättning: det är nödvändigt att du i beskrivningen av produkten kontrollerar materialet som plagget är tillverkat med, för om det inte gör det har spandex, då är inte plagget det kommer att töjas och vill du inte ha det för tajt ska du välja en storlek upp.

    Vidare att plagget ska vara lösare ska du kl. ta åtminstone en storlek som är 5 centimeter bredare än din storlek i bystens del, om den inte passar dig bra eller tight.

    Personligen tar jag alltid mellan 5 och 10 centimeter mer än min storlek och det skapar en mer stiliserad siluett som inte markerar brister som jag känner mig mer bekväm med.

Alla ciderstorlekar är olika, det betyder att ingen av storlekarna på någon plagg matchar alla andra, sid Du kommer alltså inte ha samma storlek i ett plagg som i ett annat.

Tänk också på att för att göra framgångsrika köp måste du välja färger som verkligen passar dig, för annars blir du inte gynnad när du tar på dig kläderna och du kommer att överge dem kort efter att du tagit på dig dem. För att göra detta kan du göra en kolorimetristudie som tar hänsyn till din hudton, hår, ögonbryn och ögon.

Problemet med storlekar i cider

Det största problemet med storlekarna i cider är det faktum att byststorleken för normala storlekar är runt 90 centimeter medan de stora storlekarna börjar på en 120 byst, så vad alla människor som är mitt i dessa storlekar finns inte att köpa på webben.

Det är viktigt att notera att majoriteten av västerländska kvinnor finns i detta sortiment, och de finns knappt i cider, så det är komplicerat att välja en storlek om inte plagget i normalstorlek är väldigt elastiskt.

Å andra sidan hittar vi inte "Petite"-kläder för kortare tjejer, även om det är sant att normala kläder av reducerad storlek och korta plagg kan vara perfekt för korta tjejer utan mycket kroppsvidd.

Å andra sidan, n eller så finns det kläder för långa kvinnor, även om vi i det här fallet kan säga att i väldigt få butiker finns den här sektionen av storlekar eller så finns den och med liten variation.

Hur är storlekarna i cider

I huvudsak och i sammanfattning av den här artikeln kan vi dra slutsatsen att storlekarna i Cider som en generell regel är små. Och å andra sidan väldigt stor när det kommer till kurviga storlekar.

Därför kan du bara välja i Cider om du tillhör en petite grupp med liten kroppsbredd, eller en plus size storlek mindre än 145 centimeter och bredd.

Om Cider-storlekarna inte har varit giltiga för dig att köpa i deras butik, kom ihåg att jag pratar om fler storlekar från fler butiker i den här bloggen, så hittar du allt innehåll nedan den här artikeln eller på startsidan.