change blog language
hur finner man billiga klader i shein

Hur man snabbt hittar billiga kläder hos SHEIN [2022]

Om du letar efter billiga kläder hos SHEIN så att beställningen du gör inte kostar dig en massa pengar så förklarar jag i den här artikeln hur jag hittar billiga kläder hos SHEIN.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

När vi träffar SHEIN för första gången inser vi att kläderna är riktigt billiga, mycket mer än i andra butiker. Dagarna går dock och när vi gör flera på SHEIN ser vi att det ibland är lägre priser och ibland högre beroende på tillfälle och vilka erbjudanden som finns. Normalt använder vi tillgängliga rabatter, kuponger, presentkort och poäng, men trots detta räcker det inte för oss och vi vill skaffa kläder för ett lågt pris för att köpa en stor mängd.

Det kan också vara så att du har slut på poäng och utan kuponger och du har inget annat val än att hitta de billigaste kläderna i SHEIN som vi kan hitta och det här är vad jag ska förklara för dig i den här artikeln.

Hur man hittar billiga kläder på SHEIN

Eftersom jag förstår hur komplicerat det är att leta efter kläder på SHEIN eftersom de har för mycket olika saker, Jag ska berätta vad som är de snabbaste sätten att hitta billiga kläder på SHEIN utan att ta timmar:

  • Köp under olika årstider: det bästa knepet för att hitta billiga kläder i SHEIN och som gäller för alla typer av butiker är att köpa kläder från en annan säsong. Om du till exempel är på vintern är det dags att köpa sommarkläder eftersom sommarkläder blir mycket billigare. Detta fungerar såklart i början eller mitten av säsongen, och vill man göra det i slutet av en säsong är det mest troligt att de redan introducerar kläderna för nästa säsong och de är inte så billiga som vi kan förvänta oss.

  • Flash-rea: välkänd är SHEIN Flash-rean, som inte är något annat än den kategori av tillfälliga kläderbjudanden som SHEIN har på sin hemsida och att den förnyar med jämna mellanrum för att introducera nya klädmodeller och fylla bristen på lager. Du kan hitta SHEIN Flash-rean på hemsidans huvudsida.

  • Försäljning: under de traditionella försäljningsperioderna i januari och juni SHEIN också Det har en sektion med kläderbjudanden som skiljer sig från sektionen med flasherbjudanden.

  • Artikelfiltrering: det vanligaste sättet att hitta billiga kläder på SHEINfiltrerar efter pris. För att göra detta behöver du bara klicka på "Filter" och om du använder SHEIN-APPEN och scrollar ner till botten och flyttar maxpriset till det maximala du vill betala. Klicka på acceptera så kommer de rabatterade varorna att visas.

    På SHEIN-webbplatsen är proceduren liknande och varorna laddas automatiskt om. Du kan göra denna filtrering i vilken kategori som helst otydligt.

  • Allt för mindre än 5 euro: i försäljningskategorin finns det tre avsnitt "Allt för mindre än 5 euro", "Allt för mindre än 10 euro" och "Allt för mindre än 15" euro". Dessa 3 avsnitt visar dig billiga kläder från alla SHEIN-kategorier.

  • Leta efter grunderna: grunderna har alltid varit billigast kläder, så om du vill hitta billiga kläder på SHEIN bör du leta efter basprodukter eftersom trenderna är dyrare. Dessa baskläder kännetecknas av att vara kläder utan dekorationer eller tryck.

  • Köp kläder med lite tyg: ju längre eller bredare kläder du köper. ha ett högre pris för tygkostnaden som det medför vilket gör att man måste köpa dyrare. Därför kan du i filtren ändra längden till "Kort" för att se plagg som normalt är croptop-stil.

Extra tips för att hitta billiga kläder på SHEIN

Slutligen kommer jag att ge dig ytterligare ett bonustips för att hitta billiga kläder på SHEIN och som alla experter på SHEIN vet.

När du filtrerar SHEIN-varor, vilket är något du alltid bör göra för om du inte har svårt att hitta produkter bör du veta att inte alla produkter i butiken visas med de egenskaperna och den filtreringen.

På liknande sätt kommer inte alla plagg som svarar på den sökningen att visas när du använder sökmotorn. Vi vet inte orsaken, men det kan bero på att de inte helt förstår vad vi letar efter eftersom SHEIN benämner det plagget på ett annat sätt.

Därför är det enklaste att du letar efter ett plagg och därifrån besök de relaterade under kommentarerna för att hitta andra artiklar du kanske gillar om du filtrerar kategorierna och du inte hittar något du gillar.

Om du vill lära dig mer om SHEIN rekommenderar jag dig fortsätt läsa artiklarna som du hittar i bloggen.