change blog language
kies de maat cider

Hoe de maten in Cider werken om geen fouten te maken [2022]

Het kiezen van uw maat in een online winkel kan een moeilijke en gecompliceerde taak zijn, als u een fout maakt, kunt u een lus van oneindige retouren invoeren. Wanneer je kleding koopt in Cider is het ook belangrijk om te weten hoe je de juiste kledingmaat bepaalt, in dit artikel kom je alle details te weten.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Cider is een Chinese kledingwinkel die zich richt op mensen die op zoek zijn naar betaalbare en stijlvolle kleding. Met prijzen vanaf slechts $ 20, is deze winkel perfect voor mensen die altijd een klein budget hebben. Het ontwerpconcept is gericht op eenvoud en basics. Alle items in hun winkels kunnen gemakkelijk bij elke outfit worden gedragen, niet alleen voor werk, maar ook voor alledaagse casual gelegenheden. Ze hebben een grote selectie kleding en accessoires, waaronder tassen, schoenen en andere producten.

Het is erg belangrijk om de maten te begrijpen van de kleding die we in een online winkel kopen, omdat het ervan afhangt dat we continu moeten retourneren en wachten tot ze teruggestuurd worden om te kunnen retourneren. Je moet altijd je verschillende maten nemen voordat je een product koopt, zodat je de juiste maat kunt nemen.

De kleding van Cider is geweldig en heeft mooie ontwerpen, maar het houtsnijwerk heeft behoorlijk storende kenmerken. In dit artikel leg ik alles uit wat je moet weten over de Maten in Cider, de soorten maten, hoe je weet hoe lang elke maat is en andere concepten waarmee je rekening moet houden.

Soorten Snijwerk in Cider

In Cider zijn er twee soorten maten die u moet kennen. Aan de ene kant zijn het de "standaard" maten, en aan de andere kant de plus size ook wel grote maten genoemd.

Buiten deze twee groepen zijn er geen andere soorten maten. Standaardmaten zijn van XS tot XL en plusmaten zijn van XL tot 4XL.

Stappen om uw maat in cider

te kennen

De noodzakelijke stappen om zonder problemen uw maat in Cider te kiezen zijn de volgende.

  1. Neem uw maten op: meet eerst uw borstomtrek, schouderbreedte (van de ene schouder naar de andere), taillebreedte, heupbreedte, dijbreedte, van arm, de benen omhoog tot de navel, de lengte van de voeten en voila, je bent klaar om door te gaan naar de volgende stap.

  2. Controleer de afmetingen van het kledingstuk: nu moet je een product selecteren dat je leuk vindt en op de maat klikken die je interesseert om de afmetingen te zien. Als uw afmetingen lager zijn dan aangegeven door de maat van het product, is het ideaal voor u.

  3. Kijk naar de samenstelling van het kledingstuk: het is noodzakelijk dat je in de beschrijving van het product het materiaal controleert waarvan het kledingstuk is gemaakt, want als het geen spandex heeft, dan rekt het kledingstuk niet uit. Als je het niet te strak wilt, kies dan een andere maat.

    Als je wilt dat het kledingstuk losser zit, moet je ten minste een maat nemen die 5 centimeter breder is dan je maat in het borstgedeelte, anders zal het je niet goed passen of passen.

    Persoonlijk neem ik altijd tussen de 5 en 10 centimeter meer dan mijn maat en het creëert een meer gestileerd silhouet dat geen onvolkomenheden markeert waar ik me prettiger bij voel.

Alle Cider-maten zijn verschillend, dit betekent dat geen van de maten van een kledingstuk overeenkomt met een ander, dus je zult niet dezelfde maat hebben in het ene kledingstuk als in het andere.

Houd er ook rekening mee dat om succesvolle aankopen te doen, je kleuren moet kiezen die echt bij je passen, omdat je anders niet de voorkeur krijgt bij het aantrekken van de kleding en je ze kort nadat je ze hebt aangetrokken in de steek laat. Om dit te doen, kunt u een colorimetrisch onderzoek doen waarbij rekening wordt gehouden met uw huidskleur, haar, wenkbrauwen en ogen.

Het probleem van Maten in Cider

Het grootste probleem met Maten in Cider is het feit dat de borstomvang voor normale maten rond de 90 centimeter is, terwijl grote maten beginnen bij een borstomvang van 120, dus al die mensen die in het midden van deze maten hebben geen variatie om op internet te kopen.

Het is belangrijk op te merken dat de meerderheid van de westerse vrouwen zich in deze reeks bevindt, die nauwelijks bestaat in Cider, dus het is complex om een ​​maat te kiezen, tenzij het kledingstuk van normale grootte erg elastisch is.

Aan de andere kant vinden we geen "petite" kleding voor kortere meisjes, hoewel het waar is dat, aangezien normale kleding klein is en korte kledingstukken, ze perfect kunnen zijn voor korte meisjes zonder veel lichaamsbreedte.

Aan de andere kant bestaat er geen kleding voor lange vrouwen, hoewel we in dit geval kunnen zeggen dat er in heel weinig winkels deze maatsectie is of deze bestaat en met weinig variatie.

Hoe zijn de Maten in Cider

In wezen en als samenvatting van dit artikel kunnen we afleiden dat de Maten in Cider in het algemeen klein zijn. En aan de andere kant erg groot als het gaat om ronde maten.

Daarom kun je in Cider alleen kiezen als je tot een kleine groep behoort met een smal lijf, of een grote maat kleiner dan 145 centimeter en breed.

Als de maten van Cider niet geldig zijn voor u om in hun winkel te kopen, onthoud dan dat ik het heb over meer maten van meer winkels in deze blog, en u kunt alle inhoud onder dit artikel of op de startpagina vinden.