change blog language
loavies reviews

Loavies Reviews: zijn hun kleren de moeite waard om te kopen? [2022]

Weet je nog niet wat Loavies fashion voor jou kan betekenen? Ontdek de meningen over Loavies en hoe het web werkt om vandaag nog je looks te kunnen kopen en je garderobe te vernieuwen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Als je de Loavies online winkel kent, zal je je gerealiseerd hebben dat het geen winkel is die uitblinkt door spectaculair goedkoop te zijn, wat er echt gebeurt is dat Loavies kleding echt ongelooflijk is. Het heeft zeer moderne ontwerpen die de schoonheid van elke vrouw echt versterken en ons aanmoedigt om voor elke prijs te kopen, omdat we verliefd werden op hun uiterlijk.

Het is niet zo dat Loavies een bekend merk is, aangezien het zich begint uit te breiden naar andere landen zoals Spanje, Frankrijk, Zweden, Portugal of de Verenigde Staten en we al in staat zijn om uit deze landen te kopen .

Loavies Meningen

Voordat je in deze winkel koopt, moet je weten dat er Loavies Opinions op het internet bestaan en ik ben hier om je een samenvatting te geven en je alle details te vertellen, zodat je kunt beslissen of je iets wilt kopen of niet.

Loavies kwaliteit en maten

Gebruikers zijn erg blij met de kwaliteit van Loavies, hoewel het waar is dat de kwaliteit niet te vergelijken is met Cortefiel stoffen, waar ze dikker zijn en meer perfecte afwerkingen hebben, maar als het een goede kwaliteitskleding vergelijkbaar met SHEIN.

De Loavies maten vallen normaal en vallen vrij klein. En we kunnen op de website geen afmetingen vinden voor elke kledingmaat of een maattabel die ons vertelt hoe we moeten kiezen, daarom is het ideaal om de maat te kopen die we normaal in alle kledingwinkels kopen.

Loavies zendingen en retouren

Verzendingen zijn erg goedkoop omdat hun magazijnen zich in de Europese Unie bevinden en bestellingen gemakkelijk hun bestemming bereiken.

Loavies verzendingen zijn gratis alleen voor bestellingen van meer dan 50 euro, en voor de rest van ongeveer 3 euro. Bovendien duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat ze aankomen. Gebruikers zeggen dat ze erg blij zijn met de zendingen van deze winkel.

Loavies retourneren is niet gratis, klanten hebben 14 dagen de tijd om hun bestelling in goede staat en originele verpakking te retourneren en klanten dienen de verzendkosten te betalen via de door Loavies aangeboden methode. UPS Access Point voor 4,99 euro.

Loavies prijzen en kortingen

De prijzen bij Loavies zijn niet echt goedkoop, maar hun kledingontwerpen maken dit goed met geweldige looks vol kleur en modern design. We hebben echter een verkoopgedeelte waar we kleding voor een lagere prijs kunnen kopen.

Op dezelfde manier biedt Loavies ons 25% korting in de vorm van een kortingsboncode en 20% korting als we ons aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Belastingen en douane in Loavies

Alle belastingen zijn inbegrepen in de prijzen van Loavies. Iets dat voor hen verplicht is aangezien ze in Nederland zijn gevestigd en daarom zijn ze verplicht om de btw van de gebruikers aan te geven.

In het geval van de douane is dit alleen van kracht als u een klant bent die zich buiten de Europese Unie bevindt en willekeurig wordt tegengehouden bij de douane, dus het is niet gegarandeerd dat uw bestelling bij de douane wordt bewaard zoals het geval is met de andere online winkels.

Is het de moeite waard om bij Loavies te kopen?

Het is zonder twijfel de moeite waard om bij Loavies te kopen, omdat hun kleding een zeer uitgesproken eigen stijl heeft die het steritem in je garderobe zal zijn.

Het is nog meer de moeite waard om bij Loavies te winkelen als je de kortingsbonnen gebruikt om de prijs van je bestelling nog meer te verlagen.

Loavies-alternatieven

Als je niet overtuigd bent om bij Loavies te kopen, er zijn veel andere winkels waar je je aankopen kunt doen en deze lijken erg op Loavies. De belangrijkste winkels zijn Sinsay, Zara, Stradivarius, Berskha of SHEIN, hoewel de laatste geen Europese maar een Chinese winkel is.

Andere winkels met goedkopere prijzen dan Loavies en die net als SHEIN uit China komen zijn: Romwe, Zaful, Fashion Nova of ChicWish.