change blog language
retourneert cider

Hoe retourneert in Cider en geld terugkrijgt [2022]

Heb je een verkeerde bestelling gedaan? Bevalt uw bestelling niet of heeft deze gebreken? Het is niet ongebruikelijk dat mensen hun bestelling willen retourneren en hun geld terug willen krijgen, dit gebeurt ook bij Cider. Het kan echter moeilijk zijn om erachter te komen hoe u dit moet doen als u het niet verwacht. Dit artikel laat je zien hoe het proces werkt, zodat je de volgende keer dat je een artikel wilt retourneren, weet welke stappen je moet nemen.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Retourneren kan een echte hoofdpijn zijn als het gaat om online winkels waarvan we er niet veel kennen of waar we voor het eerst kopen en er gebeuren verschillende omstandigheden met ons waar we niet goed mee om weten te gaan.

p>

In het geval van Cider, aangezien het een bedrijf van Chinese oorsprong is, geldt voor retourzendingen een grotere afstand omdat deze winkels internationaal verkopen.

Het feit dat het een weinig bekende is of bijna nieuwe winkel roept veel twijfel op bij klanten wanneer ze willen retourneren, want wat gebeurt er als het kledingstuk je niet past? Moet je de verzendkosten voor het retourneren betalen?

In dit artikel vertel ik je hoe je je Cider kunt retourneren zonder dat je daar moeite mee hebt.

Hoe u Cider retourneert

Als u een retourzending wilt doen in Cider, moet u er eerst voor zorgen dat de producten die u heeft gekocht, kunnen worden geretourneerd.

Als de producten die u koopt, definitieve verkoopproducten zijn, dat wil zeggen afgeprijsd of betaald met Store Credit, of aan de andere kant items zijn waarvan de hygiëne dit niet toelaat, zoals oorbellen of ondergoed. Uw producten kunnen ook niet worden gewijzigd, gewassen of gebruikt.

Controleer vervolgens of uw bestelling minder dan 14 dagen geleden bij u thuis is aangekomen, anders kunt u de bestelling niet retourneren omdat deze te laat is . Tijdens vakantieperiodes wordt de retourperiode echter verlengd tot 30 dagen.

Nadat u deze controles heeft uitgevoerd, moet u weten dat als u zich in de Verenigde Staten bevindt, uw eerste retourzending van een bestelling zal gratis zijn. Maar als het de tweede retourzending in de toekomst van dezelfde bestelling is, moet u de verzendkosten voor uw rekening nemen.

Als u zich in een ander land dan de Verenigde Staten bevindt, moet u de verzendkosten betalen. Dit komt omdat het hoofdmagazijn zich in de Verenigde Staten bevindt. Hoewel Cider momenteel probeert om gratis retourzendingen internationaal aan te bieden en het is mogelijk dat ze op dit moment de gratis retourzending hebben.

Cider geeft echter aan dat er slechts één retourverzoek kan worden gedaan voor elke bestelling.

Nu is het tijd om uw retour aan te vragen via de Cider-website in de details van uw bestelling en de producten aan te geven die u wilt retourneren.

Voor de Verenigde Staten stuurt Cider een betaalde label voor u om de bestelling goed verpakt naar het verzendkantoor te sturen, net zoals het pakket is aangekomen. Voor buiten de Verenigde Staten wordt een label geleverd dat niet vooraf betaald is, dus de klant moet de verzendkosten betalen.

Als de bestelling aankomt in de magazijnen van Cider, moet u 7 dagen wachten voordat u het geld terugkrijgt . Je geld wordt teruggestort op de oorspronkelijke rekening of methode waarmee je de bestelling hebt betaald.

Houd er rekening mee dat Cider niet verantwoordelijk is als je bestelling niet in het magazijn aankomt. Als de verantwoordelijkheid verloren gaat, is deze van jou.

In het geval van een retourzending van buiten de Verenigde Staten, ontstaat er een groot probleem en dat is dat, afhankelijk van waar je bent, het erg duur kan zijn retourneren en het is goedkoper om het niet te doen.

Hoe ruil je in Cider

Als je erover nadenkt om te retourneren, heb je meestal de vraag of je verander uw bestelling voor een terugbetaling van het geld, of als u het doet voor een verandering van het kledingstuk in een andere maat of een ander kledingstuk van een andere stijl.

In het geval van Cider, zoals in de meeste winkels, veranderingen zijn niet toegestaan, het is Dat wil zeggen, u kunt uw geld alleen krijgen in ruil voor uw retour.

Belastingen op Cider-aangiften

Zoals u wellicht al weet uit het artikel waar ik over schreef Cider douane en btw die u kunt lees hier of we douane betalen omdat ons pakket wordt ingehouden, of als we uit de Europese Unie komen en btw moeten betalen voor ciderproducten, deze belastingen worden niet terugbetaald bij het maken van onze retourzending.

Daar moet je rekening mee houden, want als we het geld dat we verliezen bij het maken van het rendement berekenen, zouden we eindelijk kunnen zien dat het niet economisch zou zijn. We kunnen deze kleding altijd doorverkopen in toepassingen voor de verkoop van tweedehands kleding.

Als u meer wilt weten over Cider en hoe uw verzendkosten of belastingen werken, nodig ik u uit om alle artikelen die u vindt verder te lezen in deze blog.