change blog language
shein zaful som er bedre

Det er bedre SHEIN eller Zaful, hvor kan man kjøpe det? Sammenlignende [2022]

Hvis du ikke vet om du skal kjøpe fra SHEIN eller Zaful, er det på tide at du kjenner forskjellene mellom disse to billige motebutikkene på nett, slik at du kan ta avgjørelsen din.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Både SHEIN og Zaful er lavprisede klesbutikker på nett av kinesisk opprinnelse som faller innenfor sfæren til klesbutikker der brukere fra hele verden for tiden kjøper mest.

Hvis du vil gjøre kjøpet ditt hos Zaful eller SHEIN, men du vet ikke om du skal kjøpe hos det ene eller det andre, i denne artikkelen sammenligner jeg de forskjellige viktigste og essensielle aspektene ved disse to merkene.

¿SHEIN vs Zaful er det samme

SHEIN og Zaful er ikke det samme. SHEIN eier merkevaren og fabrikken sin og selger og produserer også andre merker som Romwe, Emery Rose eller Dazy som de ikke eier.

Men SHEIN og Zaful har veldig like klær med samme trender og størrelser veldig like, men forskjellige.

Utvalg og mengde produkter SHEIN vs Zaful

Antallet av klær i farger og modeller av SHEIN er veldig stort på grunn av så du har større sjanser til å finne klær du liker, derav suksessen. Mens Zaful er et noe mindre merke og har en variasjon, men det vil tilsvare 30 % av variasjonen SHEIN har av klær.

Zaful har sitt eget klesmerke, mens SHEIN har sitt eget klesmerke og selger også andre som Romwe, Emery Rose, Dazy eller Moft.

På den annen side finner vi at Zaful har en rekke klær for kvinner og menn, men ikke for barn, kjæledyr eller husholdningsklær og diverse tilbehør som er forskjellig fra mote, som tilfellet er med SHEIN.

Plattform og sikkerhet SHEIN vs Zaful

Begge plattformer, både SHEIN og Zaful , de er veldig enkle å bruke og veldig like i design. Begge merkene har en mobil-APP som du kan laste ned for å gjøre kjøpene dine enkelt.

Men Zafuls plattform er raskere på grunn av det færre antallet mennesker i verden som kjøper sammenlignet med SHEIN, og dette gir deg en fordel da SHEIN noen ganger henger og det kan være vanskelig å bruke butikken.

shein vs zaful

Søkemotor i SHEIN vs Zaful

Når vi foretar kjøp i nettbutikker er det svært nødvendig å vite hvordan nettsøkemotorer fungerer og om de er effektive. Jeg personlig tror at søkemotorene og produktfiltreringsalternativene på nettsidene for øyeblikket lar mye å være ønsket og ikke er fullt så effektive som vi ønsker at de skal være.

SHEIN-søkemotoren returnerer ganske mange. resultater og du gjør et søk selv om du ikke gjør det. Det gir deg alle plaggene som tilsvarer det søket, kanskje på grunn av en klassifiseringsfeil.

Mens Zaful-søkemotoren gir flere resultater enn SHEIN når vi søker etter et spesifikt plagg, hva det gjør lettere å kjøpe.

Filtreringen av plagg i tilfelle av SHEIN, det vil si alternativene som vi har på siden for å kunne filtrere etter farger, eller størrelser, kategorier, ermelengde og annet, vil du se at hos SHEIN har du flere alternativer enn hos Zaful.

Størrelse og stil SHEIN vs Zaful

Størrelse hos Zaful har en tendens til å bli liten, men disse små størrelsene finnes også hos SHEIN. forskjellen mellom SHEIN og Zaful er at selv om begge har orientalsk størrelse, det vil si mindre, har SHEIN et større utvalg av klær, inkludert noen merker som f.eks. Emery Rose som passer mer rundt vestlige mål.

I tillegg gjør det at det er et større utvalg av klær i SHEIN at vi kan finne klær i vår størrelse for folk som verken er curvi eller petite, det er med andre ord , vi er i en mellomstørrelse, men størrelsen vår er ikke lik størrelsen til orientalske kvinner.

Zaful har store størrelser i repertoaret sitt, akkurat som SHEIN, men ikke It inkluderer verken en høy seksjon for høye kvinner, eller en petite seksjon for mindre kvinner.

Begge nettsteder har målene for hver størrelse inkludert. Slik sett virker det for meg som kinesiske butikker gjør det veldig bra siden man i vestlige nettbutikker må forestille seg hvilke dimensjoner hver størrelse tilsvarer fordi butikkene ikke har samme mønster.

Kvalitet SHEIN vs Zaful

Kvaliteten til SHEIN og Zaful er lik. Dette er merker av kinesisk opprinnelse som har en middels kvalitet. Dette betyr at hvis du vil at klærne dine skal være veldig slitesterke, så er det ikke praktisk for deg å kjøpe fra verken SHEIN eller Zaful.

Men selv om begge kvalitetene er like, har ikke alle plagg en slik kvalitet, for dette er det nødvendig å se meningene til hvert produkt og bildene som brukerne legger ut av disse.

I tilfellet med Zaful, har det ikke meninger mens SHEIN har det. En svært viktig nøkkel for å oppmuntre til salg fra kunder og for å få en ide om hvordan plaggene ser ut utover fotografiene av modellene som varene har.

Priser SHEIN vs Zaful

Prisene hos Zaful er litt høyere enn hos SHEIN. Det er også riktig at vi kan finne noen klær som har nøyaktig samme pris, så vi kan kjøpe i begge butikkene uten problemer.

På begge nettsidene vil vi nesten alltid ha sikkerheten ved å ha en kupong tilgjengelig for 15 % rabatt på at de to plattformene gradvis endres, og endrer tilbudene deres.

Frakt og retur SHEIN vs Zaful

Frakt er det som interesserer oss mest , Begge nettbutikkene er av kinesisk opprinnelse, så de sender internasjonalt til nesten alle steder på planeten.

SHEIN har oppnådd en berømmelse som har fylt den med kunder, og dette har gjort det mulig for den å senke fraktkostnadene. SHEINs fraktkostnader er rundt 5 dollar maksimalt, mens Zaful har en minimumsfraktkostnad på 6 dollar ved kjøp av en bestilling på 39 dollar, og de kan gå opp til 11 dollar i fraktkostnad.

Når det gjelder gratis fraktkostnadene hos SHEIN kan vi finne dem med en bestilling som starter på 29 dollar, mens hos Zaful må vi bruke rundt 49 dollar.

Retur hos SHEIN kan gjøres inntil 45 dager etter kjøpet, mens Zaful-retur kan gjøres gjort inntil 30 dager etter kjøpet. Hos Zaful refunderer de deg for returfraktkostnadene, mens hos SHEIN er den første returen av en bestilling gratis.

Hvis du vil lære mer om andre nettbutikker som ligner på Zaful eller SHEIN, har du rett plass. Fortsett å lese de andre bloggartiklene for å lære mer.