change blog language
valitse koko cider

Kuinka koot toimivat Ciderissä, jotta ei tehdä virhettä [2022]

Kokosi valinta verkkokaupassa voi olla vaikea ja monimutkainen tehtävä, jos teet virheen, voit syöttää loputtomiin palautuksiin. Kun ostat vaatteita Cideristä, on myös tärkeää tietää, kuinka määrittää sopiva vaatekoko, tässä artikkelissa tiedät kaikki yksityiskohdat.

Author of the article: Olalla Mellado Digital editor of trends.

Cider on kiinalainen vaatteiden jälleenmyyjä, joka palvelee edullisia ja tyylikkäitä vaatteita etsiviä. Hinta alkaen vain 20 dollaria, tämä kauppa on täydellinen niille, joilla on aina budjetti. Sen suunnittelukonsepti keskittyy yksinkertaisuuteen ja perusasioihin. Kaikkia myymälöidensä tuotteita voidaan helposti käyttää minkä tahansa asun kanssa, ei vain töihin, vaan myös arkeen arkipäiviin. Heillä on laaja valikoima vaatteita ja asusteita, kuten laukkuja, kenkiä ja muita tuotteita.

On erittäin tärkeää ymmärtää verkkokaupasta ostettavien vaatteiden koot, koska siitä riippuu se, että meidän on tehtävä jatkuvaa palautusta ja odotettava niiden palauttamista. Sinun tulee aina ottaa eri mitat ennen tuotteen ostamista, jotta voit valita oikean koon.

Ciderin vaatteet ovat upeita ja niissä on erittäin kauniita kuvioita, mutta kaiverruksissa on joitain melko häiritseviä piirteitä. Tässä artikkelissa kerron kaiken, mitä sinun tulee tietää Ciderin kooista, kokotyypeistä, kuinka pitkät kunkin koon tiedot ovat, ja muista huomioon otettavista käsitteistä.

Siiderin kaiverrukset

Siiderissä on kahdenlaisia ​​kokoja, jotka sinun pitäisi tietää. Toisaalta ne ovat "vakiokokoja" ja toisaalta plus-kokoja, joita kutsutaan myös suuriksi kokoiksi.

Näiden kahden ryhmän ulkopuolella ei ole muita kokotyyppejä. Vakiokoot ovat XS-XL ja pluskoot XL-4XL.

Ohjeet siiderin koon selvittämiseksi

Tarvittavat vaiheet koon valitsemiseksi Ciderissä ilman ongelmia, ovat seuraavat.

  1. Ota mittasi: mittaa ensin rinnanympärys, hartioiden leveys (olkapäästä toiselle), vyötärön leveys, lantion leveys, reisien leveys, käsivarsi, jalat ylöspäin napaan, jalkojen pituuteen ja voila, olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

  2. Tarkista vaatteen mitat: nyt sinun tulee valita haluamasi tuote ja klikata sinua kiinnostavaa kokoa nähdäksesi sen mitat. Jos mittasi ovat tuotteen koon osoittamia pienempiä, se on ihanteellinen sinulle.

  3. Katso vaatteen koostumus: tuotteen kuvauksesta on välttämätöntä tarkistaa materiaali, josta vaate on valmistettu, koska jos siinä ei ole spandexia, silloin vaate ei veny Ja jos et halua sitä liian tiukaksi, kannattaa valita yksi koko lisää.

    Lisäksi, jos haluat vaatteesta löysemmän, ota rinnan puolelle vähintään 5 senttiä kokoasi leveämpi koko, muuten se ei istu sinulle hyvin tai istu.

    Henkilökohtaisesti otan aina 5–10 senttimetriä kokoani enemmän, ja se luo tyylitellymmän siluetin, joka ei jätä epätäydellisyyksiin, joiden kanssa tunnen oloni mukavammaksi.

Kaikki Cider-koot ovat erilaisia, mikä tarkoittaa, että mikään vaatteen koko ei vastaa toista, joten et ole samankokoinen yhdessä vaatteessa kuin toisessa.

Muista myös, että onnistuneiden ostosten tekemiseksi sinun on valittava sinulle todella sopivat värit, koska muuten sinua ei suosita vaatteiden pukemisessa ja hylkäät ne pian pukemisen jälkeen. Voit tehdä tämän tekemällä kolorimetriatutkimuksen ottaen huomioon ihonvärisi, hiuksesi, kulmakarvat ja silmäsi.

Siiderin kokojen ongelma

Suurin ongelma Koot siiderissä on se tosiasia, että normaalikokoisten rintakehä on noin 90 senttimetriä, kun taas suuret koot alkavat 120:n rinnasta, joten kaikki ihmiset, jotka ovat keskellä näitä kokoja ei voi ostaa verkosta.

On tärkeää huomata, että suurin osa länsimaisista naisista kuuluu tähän alueeseen, jota siidereissä tuskin on, joten koon valitseminen on monimutkaista, ellei normaalikokoinen vaate ole erittäin joustava.

Toisaalta emme löydä "Petite" -vaatteita lyhyemmille tytöille, vaikka on totta, että koska normaalit vaatteet ovat kooltaan pieniä ja lyhyitä, ne voivat olla täydellisiä lyhyille tytöille, joilla ei ole paljon vartalon leveyttä.

Toisaalta pitkien naisten vaatteita ei ole olemassa, vaikka tässä tapauksessa voidaan sanoa, että hyvin harvoissa kaupoissa on tämän kokoinen osasto tai se on olemassa ja vähän valikoimaa.

Kuinka ovat siiderin koot

Pohjimmiltaan ja tämän artikkelin yhteenvetona voimme pohtia, että siiderin koot ovat yleensä pieniä. Ja toisaalta erittäin suuri kaarevien kokojen suhteen.

Siksi voit valita Ciderissä vain, jos kuulut pienikokoiseen ryhmään, jolla on kapea runko tai plus-koko, jonka leveys on alle 145 senttimetriä.

Jos Ciderin koot eivät ole kelvanneet ostettavaksi heidän kaupastaan, muista, että puhun tässä blogissa lisää kokoja useammista liikkeistä ja löydät kaiken sisällön tämän artikkelin alta tai kotisivulta.